Gereedschap en uitrusting voor landschapsverzorging

Gazononderhoud en tuinaanleg kan een lucratieve zaak zijn. Er is echter meer nodig dan een grasmaaier om je bedrijf van de grond te krijgen. Je moet een aanzienlijke investering in gazonverzorging apparatuur en gereedschappen te groeien en effectief de markt je landschapsarchitectuur bedrijf. Gelukkig kunt je door te investeren in apparatuur van hoge kwaliteit bij het starten van een hoveniersbedrijf jarenlang een eersteklas service leveren.  Hieronder is een lijst van acht onmisbare stukken gereedschap

1. Grasmaaier

De grasmaaier is een essentieel onderdeel van de uitrusting voor elk gazononderhoudsbedrijf. Het is ook waarschijnlijk dat de duurste tool die je zult kopen. Het aantal commerciële grasmaaiers op de markt zal je wellicht verbazen, en vele hebben tal van hulpstukken, van beluchters en strooiwagens tot mulchers en kiepkarren.

2. Trimmers

Met een snoeischaar kunt je het gras bereiken op plaatsen waar een maaier dat niet kan, zoals langs een schutting, onder een vlonder of rond bloembedden en brievenbuspalen.

Deze trimmer, ook wel onkruidverdelger genoemd, geeft gazons de finishing touch zodat ze er verzorgd uitzien.

3. Heggenschaar

Een heggenschaar kan heggen en struiken snel en gemakkelijk trimmen en vormgeven. Net als snaren trimmers, heggenscharen zijn erin snoerloze elektrische of gas-aangedreven varianten. Bij het kopen van een heggenschaar moet je er rekening mee houden dat je hem lange tijd in je handen zult houden. Daarom kunt je zich het beste richten op comfort en draagbaarheid.

4. Bladblazers

Zogenaamde “bladblazers” zijn niet alleen bedoeld om bladeren op te ruimen. Ze zijn ook een snelle manier om trottoirs en ingangen schoon te maken voor luxe huiseigenaren en commerciële bedrijven. Wat is de juiste voor je hoveniersbedrijf? Handblazers kunnen efficiënter zijn voor kleinere, residentiële jobs of als je vaak moet starten en stoppen. Investeer anders in een krachtigere rugzakblazer.

5. Strooiwagen

Meststoffen en onkruid- en insectenbestrijdingsmiddelen zijn van cruciaal belang voor het leveren van uitstekende gazonverzorgingsdiensten. Een strooier kan bedrijfseigenaars helpen geld te besparen door geen product te verspillen tijdens de toepassing.

6. Sproeier

Een sproeier kan je helpen bij het toepassen van meststoffen, insecticiden en pesticiden. Sproeiers zijn het beste voor grote gebieden rond een huis of in een tuin. Het kan echter ook een meer nauwkeurige toepassing bieden in vergelijking met een strooier.

7. Voertuigen

U hebt geen vloot vrachtwagens nodig om je gazononderhoudsbedrijf te starten. Als je net begint, kunt je volstaan met één vrachtwagen. Vergeet niet dat het in en uit de vrachtwagen halen van apparatuur deuken en deuken zal veroorzaken, vaak al in de eerste week. Het is dus misschien niet zinvol om in eerste instantie tienduizenden dollars te investeren.

8. Aanhangwagen voor materieel

U kunt je gazonverzorgingsbedrijf waarschijnlijk ook zonder aanhanger runnen. Een materieelaanhanger bied je echter meer ruimte en is ideaal als je boomwerk doet of een ploeg van 2 personen leidt.